maandag 15 juni 2009

Wie heeft ervaring met de Palm Centro?

Vandaag zag ik voor het eerst informatie over de Palm Centro. Zou ik die het afgelopen jaar over het hoofd hebben gezien?

Het lijkt precies wat ik zoek: Palm, simpel en betaalbaar. Ook de reviews zijn lovend.

Het belangrijkste minpuntje dat ik heb kunnen vinden is het ontbreken van voice dialing. De Centro heeft wel MobileVoiceControl, maar dat vereist dat elk commando naar een centrale server wordt gestuurd om geïnterpreteerd te worden. Dat kost tijd en verzendkosten.

En laat voice dialing nu net een functie zijn dat ik veel gebruik. Vooral in de auto, maar ook als ik te lui ben om door mijn contactpersonen te bladeren. Gelukkig is er een applicatie te koop (à $15) dat het gat opvult: VoiceDialit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten